Старши треньорът на Локомотив Горна Оряховица Ангел Червенков сподели, че целта на тима му е да запази мястото си в елита през следващия сезон.

Вчера тимът изигра контрола срещу Лудогорец, която загуби с се наложи с 3:0 новия член на Първа професионална лига Локомотив Горна Оряховица в контролен мач, игран в Разград.

„Доволен съм от контролата, защото търсихме много класен съперник, с който да си премерим силите. Получи се добра проверка, на моменти с доста динамична игра“, сподели Ангел Червенков.

„Исках да видя в определени моменти как стои нашият отбор, как се защитава, как играе в двете фази и дадох възможност на много играчи да покажат своите възможности. Не сме готови на втората контрола.“

„Целта на първо място е съхранение на мястото в Първа професионална лига, но следим и другите отбори, моето желание е да бъдем стабилен отбор, който да показва добри игри, да не се притеснява и да радваме нашите фенове.“

„Запознах се с програмата, виждаме каква е поредицата от мачове, които ни предстоят. Жалко, че няма да можем да играем на нашия терен, но това са процедури, които трябва да се изградят. Всичко се движи по план, за да може хората като дойдат на стадиона да станат свидетели на един празник“, завърши Ангел Червенков.