Вратарят на Локомотив Горна Оряховица Християн Христов призна съжалението си, че тимът не е успял да вземе трите точки в дуела срещу Септември Симитли. Стражът все пак отличи отбора си за играта му през втората част и призна, че всяка една точка е важна за отбора от Горна Оряховица.

„Можехме да вземем трите точки и имахме повече шансове от Симитли. Знаете в какво състояние сме и се надяваме тази точка да ни донесе самочувствие и да вземем пълен актив от точки в следващия мач срещу Созопол”.

„Всяка една точка в следващите четири мача ще сваля напрежението от нас, но вярвам, че както се видя и днес – хвърлихме се, с подобрена игра. Афектиран съм, тъй като можехме да вземем трите точки в този мач. Не трябваше да губим този мач. Влязохме плахо, под напрежение. Втората част бяхме коренно различни, след като си казахме, че няма какво да губим. Това е нашият отбор – този през второто полувреме. Знаем, че имаме потенциал, но такава е ситуацията през сезона. Силно се надявам да запазим инерцията. Няма да са леки мачовете ни. Всеки един ще е много труден. Вярвам, че ще се спасим, така са и всички. Мисля, че ще се справим”, завърши Христов.