Футболистът на Локомотив Горна Оряховица Димо Атанасов, който е бивш такъв на Лудогорец, сподели след загубата от „орлите“ с 3:1 на 1/8-финалите за Купата на България, че тимът се е представил достойно срещу 10-кратния шампион на България.

„Един такъв мач е добър за младите футболисти. Мисля, че има голяма разлика вежду нашия отбор в аматьорския футбол и Лудогорец, който е най-добрият отбор в България. Но се представихме достойно. Може само да си вземем поуки докъде сме стигнали и какво можем да оправим занапред“.

Антон Узунов
47 снимки

„Имахме импулс, но не успяхме да се възползваме. Имахме много малко ситуации. Заслужено Лудогорец победи днес“.

„Това е като един учебник, да се докоснеш до такива футболисти, които играят в групите на Шампионската лига и Лига Европа. Да видят нивото на средноевропейските отбори. Само може да си извлечем поуките и да си гоним целите.

„Този отбор е на три месеца с почти изцяло местни и млади момчета. Трябва още време. Вървим във възходяща линия. В аматьорския футбол има лоши терени, но нашия е на добро ниво. Навън обаче нещата трудно с получават. Гоним нашите цели, играем всеки мач за победа“.

„Аз не бях играл в аматьорския футбол. Мислех, че нивото е по-ниско. Ако терените са добри, ще бъде голяма разликата“, заяви Атанасов.