Старши треньорът на Локомотив Горна Оряховица Георги Иванов призна след равенството със Спортист Своге 0:0:, че обстановката в клуба е изнервена.

„Обстановката в Локомотив Горна Оряховица е изнервена през цялата година.  Има някакви местни проблеми срещу някого от ръководството, от старото ръководство, новото… Аз не участвам, дори не знам кое е новото и кое е старото ръководство”, призна той.

„Отборът става заложник на тези игри. Дълго време сме без ръководство, но момчетата дават каквото могат.  Вложихме усилия, но жалкото е, че пропуснахме положения и не успяхме да стигнем до победата. Разчитахме много, че сме високи и на статичните положения. По моите сметки стигнахме до десет ъглови удара. Там е изненадващото, че не успяхме да стигнем до положения. Но както казах, отборът играе под напрежение, плах е, не сме е да рискува”, допълни той.

„В никакъв случай не можем да кажем, че Своге е слаб отбор. В последните кръгове играем с отбори, които се борят за третото място в класирането”, сподели още Георги Иванов.