ЦСКА привлече днес защитника Михаил Минков от Локомотив Горна Оряховица. 26-годишният централен бранител подписа за 2 години. Михаил Минков е роден на 6 юни, 1993 година. Юноша е на Видима-Раковски от Севлиево. Играе последователно за родния тим, Калиакра, Оборище, Банско, Етър, Литекс и Добруджа. Висок е 186 сантиметра, твърд титуляр за Локо ГО този сезон.

"В Горна Оряховица се чувствах отлично, но на ЦСКА няма как да откажеш. Тимът и Септември са главните фаворити за първото място. Но съм убеден, че накрая на върха ще е ЦСКА", сподели Минков. "Играя и като десен бек, но най-добре се чувствам в центъра на защитата. Силното ми качество е играта във въздуха", добави още Михаил.

Михаил Минков

източник: cska1948.bg

Той игра срещу ЦСКА като титуляр при драмата 2:3 в Горна Оряховица тази есен. "Помня, че стана много атрактивен мач за зрителите. ЦСКА вкара в последните секунди победния гол", разказа бранителят. И завърши с пожелание за празниците: "Нека всички българи бъдат живи и здрави, а на феновете на ЦСКА пожелавам специално много радости с отбора и промоция в efbet Лига.

Трансферът бе обявен броени дни, след като от ЦСКА 1948 анонсираха привличането на халфа от Славия - Славчо Шоколаров.