Локомотив Горна Оряховица вече се осланя на набиращата популярност практика с продаването на виртуални билети за привържениците, които искат да подкрепят финансово клуба на сърцето си.

"Скъпи приятели, уважаеми фенове,

Всички "черно-бели" фенове ще имат възможност да покажат как се обича любимия отбор, като от утре 19 февруари 2021г. (петък) всеки привърженик ще може да подкрепи клуба, закупувайки си виртуален билет за двубоя от XIX кръг на Втора Професионална лига между отборите на ОФК "Локомотив" (ГО) и ФК "Локомотив 1929" (София). 

 

Срещата ще се проведе без зрители поради ограниченията за посещения на публика на мачовете от Втора лига във връзка с мерките против разпространението на COVID-19. Цената на виртуалния билет е 10 лева, като всеки закупил си го ще получи подарък - календар на ОФК "Локомотив" (ГО).


Касовите бонове могат да бъдат закупени от фен магазина на стадион "Локомотив". Закупеният виртуален билет ще важи за първия домакински мач на ОФК "Локомотив" (ГО) от пролетния полусезон щом отпаднат мерките против разпространението на COVID-19!


Вземи своя билет! Подкрепи любимия отбор!


Само "Локо"!!!", написаха от ръководството.