Наставникът на Локомотив Горна Оряховица - Георги Иванов, изрази задоволството си от равенството, което тимът му записа. "Железничарите" не успяха да отбележат гол на Хебър, но Иванов е доволен от играта в защита. 

"Аз съм доволен от старанието на футболистите. Започнахме много плахо, дадохме инициативата на гостите от Пазарджик, но после намерихме себе си. Дори твърдя, че второто полувреме миришеше повече на гол за нашия отбор, но към края, когато трябваше да натиснем, късата ни резервна скамейка оказа влияние. Гостите направиха 5 смени, а ние останахме без свежест. Не мога да не съм доволен, това са възможностите на футболистите, поздравявам ги за играта", заяви Иванов. 

"Съжалявам, че не успяхме да реализираме, но когато футболистите са се раздали на макс това съжаление преминава в удовлетворение. С такива игри отборът ще израства и ще намира себе си. Когато играем добре, ще стигаме до успеха. Засега играта ме удовлетворява, съжалявам само че нямам резервна скамейка, с която да потърсим други варианти в играта си." 

"Нанипвахме някои неща в контролите, играхме сериозно. Днес не допуснахме грешка. Въпреки че гостите владееха през по-голямата част топката, не помня да е имало някакво сериозно положение. Отборът бе перфектен в защита, може само да се желае по-голямо самочувствие пред гола и всичко ще си дойде на мястото", заяви треньорът. 

"Отборът ни е един от най-младите в групата. Старите ни футболисти се опитват да помагат, в процес сме на изграждане на колектива. Мисля, че понапипахме характерите си, опознахме се по-добре и в момента микроклиматът става все по-добър и по-добър." 

"Победата срещу Витоша си е победа и никой не може да ни я отнеме. Свършили сме си работата в този мач, така че тази емоция никой не може да ни я вземе."