Спартак Варна изглежда е на път да накара всички в Левски да си скубят косите заради Даниел Начев. Талантът бе закупен от варненци през лятото на 2021 година, когато бе на 17 години, като за неговите права Левски получи 40 хиляди лева.

Въпреки крехката си възраст, полузащитникът помогна на „соколите“ да се върнат в групата на майсторите, но впоследствие нелепа контузия го извади от терена. След като се завърна, Начев основно играеше за дубъла, но после Херо го върна в представителния тим.

Спартак обаче изпадна, но през този сезон във Втора лига Даниел вече е основен играч и след като много от креативността и идеите в средата на терена идват от него, отборът уверено върви към завръщане в елита.

В случая Спартак показва на Левски какво търпение и отношение трябва да се проявява към всеки самороден талант, за да развива той дарбата си.

Защото, ако преди близо 3 години Начев струваше 40 хиляди лева, сега е далеч по-скъп и ще става по-скъп, и един ден най-вероятно „соколите“ ще напълнят касата си след неговата продажба.