Отборът на Локомотив Горна Оряховица започна днес подготовка за пролетния дял от първенството на Втора лига с двама нови футболисти. Това са централният защитник Иван Пенев и Максим Маринов, който ще бъде трети вратар и е рожба на ДЮШ на клуба.

„Железничарите“ ще разчитат на група от 22 играчи за втората част от сезона - Християн Христов, Тодор Таушанов, Даниел Стоянов, Александър Стефанов, Петко Цанков, Румен Гьонов, Петър Чалъков, Виктор Митев, Джунейт Яшар, Владислав Мирчев, Иван Пенев, Иван Иванов, Иван Славов, Янислав Цачев, Ахмед Мурад, Тодор Бакърджиев, Момчил Кузманов, Владимир Янков, Йордан Борисов, Валентин Петров, Зехнур Чаушев и Максим Маринов.

В състава са включени 11 юноши на клуба, след като клубното ръководството реши да промени политиката си и да наблегне на налагането на играчи от ДЮШ на ОФК Локомотив Горна Оряховица.

През пролетния полусезон пред треньорския щаб и футболистите са поставени две основни цели - оставане във Втора Професионална лига и обиграване на местни футболисти в първия отбор.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.