Наставникът на Спартак Плевен Красимир Бислимов изглеждаше доволен от играта на отбора си в двубоя с Литекс, като единственото изключение бе завършека на атаката.

„Мисля, че се получи добър мач за зрителите. През първата част доста равностойно. Бяхме се разузнали добре, знаехме техните силни и слаби страни, играехме на контраатака. Това ни беше идеята, те да държат топката, а ние да се възползваме от техните грешки, за да отбележим гол. Имахме си една, две ситуации, но като цяло едно равностойно първо полувреме.

През второто полувреме мога да твърдя, че бяхме по-добри. Имахме си доста положения, няколко от тях можеше да реализираме.

Мисля, че ключовото е липсата на ефективност, точно пред гола, последните пасове, завършващите удари. Вече не знам на какво да го отдавам, липса на концентрация ли е, те са качествени футболисти, могат да изиграят положенията, но така се е случило.

Ние играем мач за мач и се стараем във всеки двубой да побеждаваме. Но и се радваме на всяка точка Ако ни се отдаде възможност ад атакуваме влизане в Първа лига ще го направим.

Трябва да работим върху всичко. Няма нещо, което да е на ниво, за да се съсредоточаваме върху нещо определено. Целта е оставане в групата, утвърждаване в групата. Аз съм човек, който иска да види Спартак Плевен в елита, но може би това ще стане с времето“, заяви наставникът на гостите=