Треньорът на вратарите Биян Саид, едва на 24 години, води Локо ГО в мача срещу Струмска слава /1:0/. Той води горнооряховци в този двубой.

"Теренът бе много тежък, но момчетата показаха сърце и характер. Цялата седмица тренирахме едно, на този терен нямаше как да го покажем. Казахме в съблекалнята всеки да се раздаде и да помогне на останалите."

"Трудно можем да говорим за достойнства в мача. Само единоборства, всичко беше до характер. Чисто футболно не беше най-красивият мач със сигурност. И двата отбора са много добри, но не можаха да покажат нищо футболно заради тежките условия."

"Можеше съперникът в края да изравни от дузпа. Нелепа ситуация, безсмислено нарушение. Притесних се, но вярвам в нашия вратар, който е много опитен и затова е тук, да ни спасява в такива моменти."

"Беше психологическо надлъгване при дузпата. Това си е всичко от опит според мен - да хванеш такава дузпа накрая. Евгени Александров е играл голям футбол, това му помогна най-много. Този домакински мач трябваше да го вземем на всяка цена. вече с 11 точки гледаме по-спокойно."

"Като за на 24 години, на колкото съм, добре се чувствах да водя отбора в този мач. Имаше известно притеснение, обаче сега е още по-сладко."

"Засега няма как да дам яснота кой ще води отбора, спрягат се някакви имена, но само това мога да кажа", завърши Биян Саид.