Ръководството на Локомотив Горна Оряховица разпространи съобщение до медиите, с което извести за намеренията си да предложи на настоящия треньорски щаб начело с Александър Димитров да продължи работата си.

Коварен Монтана намаза ските на Локо ГО към Втора лига

Вчера „железничарите” официално изпаднаха от Първа лига след поражение 0:3 у дома от Монтана в реванша от плейофа за 13/14-о място. С общ резултат 1:4 след двата двубоя монтанчани ще получат шанс да се спасят в бараж срещу Септември София, който ще се играе на 3 юни.

Ето какво гласи позицията на шефовете в Локо ГО:

Ръководството на ОФК Локомотив /Горна Оряховица/ изказва своята благодарност и признателност към спортно-техническия щаб в лицето на Ивайло Йорданов, треньора Александър Димитров и помощниците му за положените усилия в битката за спасяване на елитния статут на тима.

Ръководството изразява съжаланеие, че не е прибегнало до услугите на екипа много по-рано, когато е имало възможност за селекция и качествена предсезонна подоготовка. Управата на клуба ще стартира разговори с Ивайло Йорданов и Александър Димитров за удължаване на престоя им в Горна Оряховица, ако са склонни да работят в "Локомотив" на ниво "Б" група.