Наставникът на Локомотив Горна Оряховица Иван Колев изрази задоволството си от спечелената точка срещу Левски (1:1), но заяви, че отборът още не е готов и има по-голям потенциал. Старши треньорът потвърди и появилите се информации, че е готов да си тръгне от тима, ако не се представят добре до края на сезона в Първа лига.

"Щом се получил накрая верятно е справедлив резултатът. Искам специално да поздравя футболистите за раздаването. Не започнахме добре мача, липсваше ни самочувствие, прибързахме и играехме със страх. Със всяка изминала минута получвахаме повече самочувстивие в играта обаче и пред втората половина стояхме по друг начин на терена. Ако бяхме понатиснали повече можеше и да се поздравим с упсех.", сподели той.

"Идеята беше да пресираме и фуболистите го направиха добре на терена. Не се заблуждаваме, че сме направили нещо изключително, защото те има по-големи възможности. И след първия мач, който за нас бе несполучлив, казах, че все още не приличаме на този отбор, който можем да бъдем съобразно качествата на играчите, просто е нужно време.", добави Колев.

"Първенството тече, до края има 4-5 мача, ако ние се представяме слабо в тях, аз каква работа имам тук? То се подразбира.", разкри относно спекулациите за бъдещето му начело на Локомотив.

"Имахме проблеми върху всичко с отбора на Ботев, ако трябва да сме честни. Днес играхме по-добре в защита, но не можем да бъдем много доволни от начина, по който изнасяхме топката и как я задържахме. Там очевидно имаме много, много работа за вършене.", добави специалистът.

"Мачовете са съвършено различни. Трябваше да играем и да превъзхождаме на собствен терен отбора на Ботев. Философията и подходът към двата мача бяха съвсем различни и не трябва да се сравняват.", коментира той загубата от Ботев Пловдив в миналия кръг.