Старши треньорът на Локомотив Горна Оряховица Иван Колев заяви, че не може да не е доволен след равенството 1:1 като гости на Черно море.

"Не мога да не съм доволен. Отново разделихме играта на две полувремена. Второто започнахме да се адаптираме към промените, които Черно море направи. Първите 10-15 минути имаше малко хаос. Иначе мисля, че можеше да получим още по-добър резултат", заяви Колев.

"Мисля, че времето ни изигра също неприятна роля. Този студен вятър скова футболистите, не бяха така свежи и пъргави, както би трябва да бъдат."

"Единствено чрез упорито преследване на задачите през цялото време. Този начин на игра не е много лесен. С всеки изминал мач обаче те добавят от нужната издържливост."

"Като погледна, че сме във втората половина на таблицата, не можем да сме спокойни. Ще се опитаме да се надиграваме с Дунав, добър отбор с утвърден стил на игра."

"Превъзхождат ни в смисъл, че цяло първенство играят с един стил, с едни изпълнители, но при всички случаи ще опитаме да се надиграваме", допълни Колев.