Старши треньорът на Локомотив Горна Оряховица Александър Димитров бе много ядосан, след като неговият отбор отпадна от Първа лига.

Коварен Монтана намаза ските на Локо ГО към Втора лига

„Те са много причините. Днес примерно ни липсваха 6 основни футболисти. Това са основни футболисти. Тези, които влязоха на техните места, нямаше как да ги заместят. Не че другите, които играха по-често през сезона, играха нещо днес”, заяви Димитров.

„Тези играчи имат психологически проблем. В тези мачове, в които трябва на всяка цена да се бие, там се огънахме и с мен, и преди мен. Затова наехме услугите на спортен психолог, но за съжаление не се справиха с напрежението.”

„Монтана знаехме как ще играе, кои ще играят. Подготвихме отбора, но явно дотолкова, че да загубим тази среща и да загубим всякакви шансове.”

„Факт е, че се представят слабо и в мачовете, които могат да ги отлепят от дъното. Говоря само с факти. Другият факт е, че ние като треньорско ръководство и спортно-техническо ръководство правим всичко възможно тези футболисти да им е осигурено всичко.”

„Не е най-важното моето бъдеще, а че силен отбор изпадна. Точно сега не мога да отговоря на този въпрос.”

„Аз обичам футбола, обичам треньорството, учил съм се, готвил съм се, не мога да съжалявам, когато работя, а когато нямам резултати.”

Димитров бе попитан и за началото на сезона, когато бе начело на Берое: „Кое точно не се получи в Берое? Че ние тръгнахме с 4 победи и 12 точки, това са фактите. Имаше други факти, за да не работи отбора. Не искам да се връщам назад. Ядосан съм. После ще мислим за бъдещето, но назад не се връщам.”