Наставникът на Локомотив Горна Оряховица Александър Димитров коментира поражението от Славия с 1:3 в двубой от 25-ия кръг на Първа лига. Това беше и дебют на младия специалист начело на тима.

"Играчите се стараха да покажат най-доборото от себе си, като останахме с човек по-малко заиграхме по-добре, червеният картон и дузпата повлияха на резултата, очаква ни доста работа", коментира Димитров.

"Споменах само за съдийските отсъждания, има си хора, които оценяват съдиите, гледам си къщичката, гледам си нашия отбор, очаквах как ще се свири, имахме слабости в контрола на топката, във фаза защита, във фаза атака, трябва да се поработи малко", допълни той.

"В един момент от второто полувреме взехме инициативата, с човек по-малко, реализирахме и попадение, честитя успеха на Славия. В съблекалнята няма проблем българи-чужденци, но има доста работа и доста проблеми", каза още Димитров.

"Целта е да останем в групата, ръководството се стреми да осигури добри условия за работа, нашата задача е да го оставим в групата, това ни е потенциалът с тези играчи, силите във втората осмица са изравнени, всеки може да бие всеки, поне резултатите го показват", допълни наставникът на Локомотив.

"Паузата идва в добър момент, ще отидем на лагер и ще работим върху играта, няма планирани контроли за този момент", завърши изказването си той.