ФК Верея и Локомотив Горна Оряховица завършиха 2:2 в интересен и динамичен мач от първенството на Б група. Гостите поведоха с 2:0, но старозагорският тим да стигнат до равенство.

Около 900 зрители наблюдаваха двубоя мача на стадион "Трейс Арена", а дрон кръжеше над стадиона и заснемаше всичко най-интересно което се случваше преди и по време на самата среща. От ВИП-ложата двубоят проследиха Гошо Гинчев, президента на Локомотив Пловдив Христо Крушарски, бившия главен секретар на МВР Светлозар Лазаров, треньорът Александър Станков, футболния агент Майес Мустафа и др. Гостите имаха подкрепата на 50 свои привърженици.

Локомотив ГО откри резултата още в 4-тата минута. Симеон Мечев проби отляво и центрира в наказателното поле, където Милен Желев засече топката с глава за 0:1.

Домакините отговориха в 14-тата минута след като Джунейт Яшар центрира от фаул и Живко Желев засече топката с глава, но Колев улови.

Мачът бе динамичен и двата отбора постоянно си разменяха атаки. В 21-вата минута Суда от удобна позиция стреля край вратата на старозагорци.

В следващите минути ФК Верея направи няколко пропуска. В 29-тата минута Иван Винков напредна към наказателното поле и стреля, но кълбото профуча край вратата. Малко по - късно Здравко Илиев пробва от 22 метра да изненада Колев. В 37-мата минута ФК Верея пропусна отлична възможност да изравни. Яшар центрира в наказателното поле на Локомотив, където Сукуна хитро свали топката с глава към Живко Желев, но ударът му бе избит от Колев. До края на първото полувреме ФК Верея направи още един пропуск. В 41-вата минута Здравко Илиев бе изведен на удобна позиция и прехвърли излезлия да го срещне вратар, но топката излезе в аут. В 43-тата минута Яшар изведе Сукуна на добра апозиция в пеналта, но нападателя не успя да овладее топката и тя беше изчистена от защитник.

След почивката Локомотив поведе 2:0 след гол на Суда в 50 - тата минута с удар от границата на наказателното поле.

Домакините се вдигнаха на щурм и за 8 минути стигнаха до равенство.

В 70-та минута Иван Винков напредна отдясно в наказателното поле и намери Методи Костов който отблизо намали на 1:2.

В 78-мата мин Ангел Костов изравни с удар от 12 метра.