Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов определи предстоящия мач с Лудогорец като война. Двубоят на "Армията" другата седмица е изключително важен в битката за първото място и "червените" ще се стремят да вземат първата си победа за първенство над шампионите. 

"Мачът с Лудогорец всички го приемаме много лично. Това ще е една война, една жестока битка, ще я проведем и ще видим накрая кой ще надделее. Във футбола винаги ще има нерви и провокации."

"Но е нормално да има напрежение и интриги. За съжаление в българския футбол има повече интриги, но това е родната действителност", сподели треньорът на столичани след контролата с Локомотив в Горна Оряховица, загубена с 2:3. 

Той сподели и мнението си за проверката с втородивизионния тим и изрази радостта си, че няма контузени, въпреки лошия терен и нахъсаната игра на домакините. 

"Този град е червен и се надявам да сме зарадвали обществеността тук. В Горна Оряховица и Козлодуй усетих топлата връзка между фенове и клуб, такава каквато трябва да бъде винаги. ЦСКА продължава да е най-голямата марка в България, а и не само тук."

"Иначе проведохме един цикъл, който е насочен към мача с Лудогорец и днес проведохме тренировка-контрола, от която съм доволен. Видях всичко, което исках. От една страна теренът беше тежък, но това даде възможност на момчетата да се подготвят за тежки подобни битки."

"Но този терен предразполагаше за грубости, които съдията пресече с картони. Най-важното е, че няма контузени и в двата отбора, защото всеки един човек ми е от нужда за мача с Лудогорец", сподели Младенов след мача с Локомотив Горна Оряховица.