„Ние се постарахме да направим всичко по силите си да променим хода на двубоя, но не ни достига още увереност и майсторство, особено в предни позиции“, заяви старши треньорът на Локомотив Горна Оряховица Ангел Червенков след поражението като гост на ЦСКА с 0:2 в петия кръг на Първа лига.

„Исках да блокираме нашите опоненти далече от нашата врата, всеки да изпълнява своите задачи в дефанцивен план. Наситих средата на терена. Мисля, че се получи добър, динамичен двубой. Имахме и ние, малко, но все пак възможности да отбележим гол, но не успяхме. В края рискувахме и пресирахме по-високо, и когато останахме с 10 човека, ние търсихме максимума в този двубой“, коментира още Червенков, а на въпрос, дали го притеснява това, че Локо ГО все още няма победа в първенството, отговори:

„Притеснява ме определено. Има старание определено, но искам още от отборния дух. Имаме нужда от още класа в отбора и от нови попълнения. Имаме колебания в някои позиции, не е това, което очаквах и ще обсъдим с ръководството какво може да направим.“