Отборът на ЦСКА-София ще излезе повече от мотивиран в предстоящия си мач от 5-ия кръг на Първа професионална лига. Причината за това е новият треньор, Едуард Йорданеску, който акостира на стадион „Българска армия“ през тази седмица, подкрепен лично от легендата Христо Стоичков.

ЦСКА ще се изправи срещу Локомотив Горна Оряховица тази вечер. Срещата е от 21.15 часа и ще можете да я проследите на живо по DIEMA SPORTGong Play, както и по Дарик радио. Двубоя, който ще се състои в столицата, ще следим за вас минута по минута и в Gong.bg.

Самият специалист ще получи нови попълнения съвсем скоро, но в днешния двубой ще трябва да се справя с наличните такива.

Нападателят на "червените" Преслав Йорданов е със скъсана странична връзка на коляното. Той получил контузията на мача с Пирин от изминалата седмица. Има вероятност неговото място да бъде заето от Кирил Десподов.

Рафаел Перес също ще отсъства дълго време.

В същото време, въпреки че в Локомотив Горна Оряховица осъзнава, че фаворитът е ЦСКА, тимът няма да излезе като обречен на стадион „Българска армия“.

„Обречени не сме, бих казал, че има фаворит в този двубой. Знаем, че отборът на домакините разчита и на една много силна подкрепа от публиката. Дано има едно обективно съдийство, защото това, което се наблюдава, е че съдиите понякога се хващат на симулации“, сподели Ангел Червенков.

В лагера на „железничарите“ от Горна Оряховица пък ръководството демонстрира своята подкрепа към старши треньора Ангел Червенков. Феновете от своя страна посетиха футболистите по време на една от тренировките, за да надъхат любимците си, които все още търсят първа победа в елита.

До този момент обаче Локомотив Горна Оряховица не е успявал да запише победа като гост на ЦСКА.

Главен съдия на срещата ще бъде Никола Попов.