Старши треньорът на Локомотив Горна Оряховица Ангел Червенков остана доволен от представянето на тима си, въпреки загубата от Левски с 0:1.

Автогол на Мартин Кавдански доведе до пета поредна загуба на Локомотив, но въпреки това Червенков отбеляза прогреса.

"Аз съм доволен от отношението и влагането на целия отбор," заяви наставникът. "Тактиката ни проработи, затруднихме противника, не им дадохме почти никакви шансове. Не знам дали имаха чисти положения." "Отборът стоя по различен начин, имаше увереност," продължи Червенков. "Ако се добави малко класа, малко увереност, нещата ще се получат." "Видяхте че срещу първия в класирането отборът стоя много добре. Малшанс," каза още Ангел Червенков.

"Само новите, те не са подготвени функционално. Останалите са подготвени отлично. Но ни предстои много работа, сработване с новите. Но се вижда, че отборът върви в правилна посока. Не исках да рискувам Игор Джоман по никакъв начин," продължи той.

"На мен не ми пречи напрежението, свикнал съм с него от 19-годишен. Ако аз съм проблемът, аз съм виновен, нещата може да се коригират. Но трябва да се направи проблемът," добави Червенков и отбеляза, че няма да назовава с имена хората, които внасят напрежение в Локомотив.